Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Kelemen Anna imádja a magyar válogatottat, futballoktatást tartott

Kelemen Anna sem hagyta ki a lehetőséget, és együtt drukkolt a honfitársaival a magyar válogatottnak Koszovó ellen.

Fotó: Instagram/Kelemen Anna
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A magyar válogatott rég nem látott népszerűségben fürdőzik, és ez Szoboszlai Dominikre még inkább igaz, akinek külön eseményt rendeznek a szurkolók számára az Európa-bajnokságon. Igazi világsztár válhat belőle, aki a válogatottban is az egyik legfontosabb láncszem, fiatalon kapta meg a kapitányi karszalagot.

Általában hírességek, ismert emberek, sztárok is látogatják ezeket az eseményeket. Így volt ez az elmúlt napokban is, amikor például Orbán Viktor miniszterelnök tűnt fel a lelátón. Nem sokkal azelőtt pedig a törökök elleni meccset figyelte a Puskás Arénában, miközben Curtisszel is váltott pár szót. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Szentkirályi Alexandra, aki Budapest vezetésének átvételére készül, ugyancsak nem unatkozott, és szintén nagy rajongója a magyar futballnak. Rengeteg embert motivál és tesz büszkévé a csapat, akikre valóban büszkék lehetünk. Nem mellesleg 14 meccs óta veretlenek, ami megint egy olyan statisztika, mely boldogsággal töltheti el a szurkolók szívét.

Kelemen Anna ugyancsak boldog emiatt, és 2018 óta szinte ráfüggött a futballra. Imádja nézni a meccseket, és nemcsak nézi, hanem érti is a történéseket, tisztában van a szabályokkal. Ennek kapcsán jelentkezett most, segítvén azoknak, akik nincsenek képben. Anna nem mellesleg továbbra is lenyűgöző formában van.

„Tévhit, hogy a lányok nem szeretik a focit vagy aki még nem, az úgy rá fog csúszni, mint én kb. 2018 óta. Néhány alapot a teljesen kezdőknek illik tudni: A pálya közepén futó kapus a bíró. A bedobást nem a szurkolók végzik! A tizenegyest nem csak a 11-es számú játékos rúghatja!” – írta a posztjában Anna.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Eljárást indított a GVH a City Taxi ellen, a cég félrevezethette az utasokat

Több csúsztatást is felfedezett a GVH a cég kommunikációjában, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indítottak eljárást.

Számos termék esetében értékesítési tilalmat vezet be az EU

Az Európai Parlament jóváhagyta az új jogszabályt, amely megtiltja a kényszermunkával készült termékek értékesítését, behozatalát és kivitelét az EU-ban.