Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Szentkirályi Alexandra stílusosan hangolt a magyar-török meccsre

Szentkirályi Alexandra is stílusosan hangolt a törökök elleni válogatott felkészülési meccsre, amit végül megnyert a magyar válogatott.

Fotó: Magyar szurkolók a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Általában nagy tömegeket vonzanak ezek a mérkőzések, a válogatott meccsek, és ha hatszor akkora stadionunk lenne a Puskás Aréna helyén, valószínűleg az is megtelne. Ez pedig sokat elmond arról, hogy mennyire szeretik a focit Magyarországon, illetve milyen jól szerepel a csapat, mely egyenes ágon jutott ki az Európa-bajnokságra.

Igaz, amikor nagyon nem ment a szekér, akkor is sokan támogatták a magyar válogatottat, ám egy ideje abszolúte ahhoz szokhattuk hozzá, hogy nyer a Marco Rossi vezette csapat. Bárki ellen képesek vagyunk felvenni a kesztyűt, még a világ legjobbjai ellen is, amit nem sokan mondhatnak el magukról. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A stabilitás a legnagyobb erősségünk, illetve az, hogy egy csapatként működünk a pályán. Rossi jól összerakta ezt, és természetesen Szoboszlai Dominikről sem feledkezhetünk meg, aki lassan világsztárnak mondhatja magát. Pénteken is az ő góljával nyertünk a török ellen, amire Orbán Viktor miniszterelnök is kilátogatott.

Sokan szerettek volna vele fotót, Curtisnek lehetősége volt erre, aki mindig nyitott volt arra, hogy személyesen találkozzon a kormányfővel. A futball abszolúte közös téma náluk, arról órákat tudnának beszélni. Szentkirályi Alexandrát szintén sok meccsen láttuk már, aki most minden erejével arra koncentrál, hogy Karácsony Gergely helyére lépjen Budapesten.

Fárasztó napok lehetnek ezek számára, és egyúttal az egyik legszebb politikusnőről is beszélünk, aki smink nélkül is az. Valószínűleg teljesen ki tudott kapcsolódni a meccsen, és az általa viselt magyar válogatott mez mindig remekül áll neki. „Már harci díszben! Mindent bele!” – írta az Instagram oldalán a meccse előtt Alexandra.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.