Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Curtis és Orbán Viktor közös fotója a törökök elleni meccsről a Puskás Arénából

Curtis maximálisan támogatja Orbán Viktor miniszterelnököt, akivel személyesen találkozhatott a törökök elleni válogatott mérkőzésen.

Fotó: Szoboszlai Dominik büntetőből gólt rúg a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem titok, Curtis kormánypárti, és ezt nem egyszer hangsúlyozta, ugyanakkor nem vesz részt a politikai életben. Ettől függetlenül van véleménye, követi az eseményeket, és már járt a Fidesz eseményein. A rapper sok olyan dologban ért egyet a kormánnyal, amit Orbán Viktor képvisel a politikájában.

Közös pont bennük a sport, a futball szeretete, miután korábban mindketten játszottak. Imádják a magyar futballt, Curtis az Újpest szerelmese, ahol egykor felnőttként is játszhatott, mely rövid pályafutása csúcsa volt. Egy súlyos sérülés vetett véget az álmainak, ugyanakkor az égiek adtak neki egy másik karriert. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Olyan karriert csinált a zeneiparban, amit csak kevesen mondhatnak el magukról. Dalszerzőként talán még sikeresebbé vált, mint rapperként, bár ezt nehéz eldönteni, mert mindkét területen kiemelkedő. Sokáig Majkával közösen zenélt, nagy koncertjeik voltak, majd véglegesen elváltak az útjaik, és azóta Curtis is saját zenekart alapított.

Miközben Majka egy hatalmas durranásra készül, immáron az RTL sztárjaként, Curtis sem unatkozik. Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor is kilátogatott a törökök elleni meccsre, amit Szoboszlai Dominik góljával nyert meg a válogatott. Marco Rossi elégedett volt az eredménnyel, viszont a teljesítménnyel már kevésbé.

Curtis régóta szeretett volna személyesen is találkozni Orbán Viktor miniszterelnökkel, ami most megadatott a Puskás Arénában péntek este. Mindketten elégedetten figyelhették az eseményeket, mert mint mindig, az eredmény a legfontosabb, kedden pedig a Koszovó elleni meccset nézhetik meg a helyszínen.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.