Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
66,169 $

Elképesztő dobásra készül Majka, itt vannak a szombati koncert részletei

Szombaton tartja 360 fok kódnevű koncertjét Magyarország egyik legismertebb rappere, Majka, most kiderült, micsoda bombasztikus produkcióra lehet készülni.

Debrecen, 2022. július 24. Majka (Majoros Péter) és Nika (Veress Mónika) énekel a Campus Fesztivál negyedik, utolsó napján Debrecenben 2022. július 23-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
Relax

Kolláth Benjámin

Szerkesztő
TÉMÁK

Előzmény:

 

Március 23-án, szombaton tartja az MVM Dome-ban 360 fok című koncertjét Majka, melyen az énekesnő, Nika is fellép majd vele. A koncert neve nem véletlen: A húszezer férőhelyes aréna közepén, egy kör alakú színpadon fog rappelni, derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorának a riportjából.

Egészen egyedülálló produkcióval készülnek a szervezők, az est költségvetése már átlépte a százmillió forintot, az NBA-ből ismert technológiát is be fognak majd vetni. Kedd óta dolgoznak a színpadon a munkások, akik az összesen 16 tonnát nyomó hangfalakat és az 560 lámpát is a helyükre teszik. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Majka menedzsere, Dajka Zoltán a csatornának „egészen monumentálisnak” írta le a készülő látványvilágot, amelynek kivitelezése érdekében egészen elképesztő mennyiségű technológiai megoldást is bevetnek, a rapper és Nika mozgását külön nyomkövetők fogják követni a színpadon.

Az énekesnő is megszólalt a riportban, szerinte egy teljesen egyedülálló, életben egyszer előforduló show-ra lehet készülnie a látogatóknak: „Elképesztő giga-mega top hits slágereket mixeltünk össze Majka-dalokkal. Igazából ez a legfontosabb információ” – mondta.