Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,24 Ft
Euró
393,09 Ft
Font
459,76 Ft
Bitcoin
69,038 $

Videón Szoboszlai győztes gólja a török válogatott ellen

Szoboszlai Dominik lábai ezúttal sem remegtek meg, értékesítette a büntetőt a török válogatott ellen péntek este a Puskás Arénában.

Fotó: Szoboszlai Dominik büntetőből gólt lő a török Mert Günok kapusnak a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 22-én. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/Illyés Tibor
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, felkészülési mérkőzést játszott egymással a magyar válogatott és Törökország, készülvén az Európa-bajnokságra. Marco Rossi semmit nem bízott a véletlenre, és egy igen erős csapatot küldött a pályára a hatalmas és lelkes közönség előtt, akik már nagyon várták, hogy újra láthassák a válogattat.

Dárdai Márton ugyan nem a kezdőben kapott helyet, bemutatkozhatott, és egyértelműen ő kapta a legnagyobb biztatást. Kitörő örömmel fogadták Dárdai fiát, aki a jövő egyik legfontosabb láncszeme lehet, és már tudja, milyen az, amikor egy válogatott játékos Magyarországot képviseli ekkora tömeg előtt. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Az első félidő nehézkesen alakult, nem ment minden a tervek szerint, függetlenül attól, hogy voltak helyzetek. Gulácsi remek teljesítménnyel tért vissza, és vette át Dibusz helyét, így lehetséges, hogy csak másodszámú kapus lesz az Eb-n. Erről később születhet döntés, és ne feledjük, kedden Koszovó ellen lép pályára a csapat, ahol valószínűleg már Dibusz áll a kapuban.

Szoboszlai gólja döntött a törökök ellen, büntetőből volt eredményes a Liverpool sztárja. Egy nagyon pontos és erős büntetővel nyerte meg a csapat a felkészülési meccset, és ugyan Schäfer is betalált, les miatt elvették a gólját. Ettől függetlenül ez az este számára is rendkívül különleges lehetett, mint korábban.