Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Szentkirályi Alexandra stílusosan hangolt a magyar-török meccsre

Szentkirályi Alexandra is stílusosan hangolt a törökök elleni válogatott felkészülési meccsre, amit végül megnyert a magyar válogatott.

További Hírek

Dárdai Márton korábban a korosztályos német válogatottban lépett pályára, de úgy döntött, hogy a felnőtt karrierjét a magyaroknál folytatja, és jó teljesítménnyel mutatkozott be a törökök ellen.

Szoboszlai Dominik lábai ezúttal sem remegtek meg, értékesítette a büntetőt a török válogatott ellen péntek este a Puskás Arénában.

A magyar válogatott győzelemmel hangolt a török válogatott ellen Koszovó, a következő ellenfél ellen, miközben Gulácsi remek teljesítménnyel tért vissza.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök sem hagyja ki a Magyarország-Törökország felkészülési mérkőzést, amit Budapesten rendeztek meg.

A magyar válogatott egy igen erős kezdőcsapattal áll ki Törökország ellen, készülvén a közelgő Európa-bajnokságra.

Igazi futballünnep várhat azokra, akik jeget váltottak a magyar-török meccsre, még akkor is, ha annak nincs igazán tétje.

A törökök nem lehetnek elégedettek a teljesítményükkel, miután még csak pontot sem tudtak szerezni a három mérkőzésen. Az utolsó meccsükön Svájc győzte le őket magabiztosan, akiknél még él a remény.