Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Orbán Viktor is drukkol a magyaroknak a törökök elleni felkészülési meccsen (fotóval)

Orbán Viktor magyar miniszterelnök sem hagyja ki a Magyarország-Törökország felkészülési mérkőzést, amit Budapesten rendeztek meg.

Fotó: A magyar csapat játékosai melegítenek a Magyarország - Törökország barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 22-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Marco Rossi egy erős kezdőcsapatot küldött pályára a török válogatott ellen a Puskás Arénában. Felkészülési meccset játszik egymással a magyar és a török csapat, készülvén az Európa-bajnokságra. Kedden pedig már Koszovó lesz az ellenfél, amire szintén sokan kíváncsiak.

Orbán Viktor nagy rajongója a magyar válogatottnak, a magyar futballnak, így nem lehetett kérdés, hogy együtt drukkol a honfitársaival. A magyar miniszterelnök egy szelfivel köszönt be, mert általában sokan kérnek tőle ilyen fotókat, és ez most sincs másképp, minden generációban népszerű. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.