Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Így ünnepelte Orbán Viktor Szoboszlaiék győzelmét a Puskás Arénában (videó)

Orbán Viktor nemcsak a török, hanem a Koszovó elleni meccsen is kint volt a Puskás Arénában, együtt figyelte az eseményeket a honfitársaival.

Fotó: A magyar csapat tagjai a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzés után a Puskás Arénában 2024. március 26-án. A magyar válogatott 2-0-ra nyert. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott lassan 15 meccs óta veretlen, amit még a világ legjobb csapatai sem mondhatnak el magukról túl gyakran. Márpedig ez a helyzet, igen komoly lendülettel halad előre a csapat, és jó látni azt, hogy közben fiatalok ezreit vonzzák a stadionokba, és a hatásukra elkezdnek sportolni.

Ennél nincs nagyobb kincs a sportban, amikor egy csapat, egy sportoló miatt ezrek döntenek úgy, hogy ők is hasonlóan tesznek. Ennek hála a jövőben még több kiváló tehetség lehet a magyar futballnak, ami Orbán Viktor számár is fontos. A miniszterelnök a törökök elleni meccsen is kint volt, ahol személyesen beszélgetett Curtisszel.

A rapper nagy tisztelője a kormányfőnek, és az Újpest közös pont náluk, ugyanis Orbán egykor nekik drukkolt, majd a Puskás Akadémia rajongója lett. A leginkább azonban hazája válogatottjáért doboghat a szíve, és Koszovó ellen a lelátón foglalt helyet, bár ő sem bírta végig ülve a meccset, mert voltak izgalmasabb pillanatok is.

Nem ez volt életünk meccse, ezt senki nem tagadja, de Szoboszlai Dominik megint betalált, akinél nincs nagyobb sztár és kedvenc a válogatottban. Ehhez kétség sem férhet, az egész tömeg őt éltette sokszor, ami számára is különleges. Orbán Viktor közben teljesítette a kéréseket, közös fotókat készítettek vele.

A kormányfő mindig nagy reményekkel várja a mérkőzéseket, ez most sem lehetett másképp. Minden bizonnyal az Európa-bajnokságon is ott lesz a magyar meccseken, és a róla készült videóban azt is láthatjuk, mekkora átéléssel figyelte az eseményeket. Telt ház előtt játszott a csapat, ami már önmagában különleges.

@viktor_a_tiktokon Megint győztünk! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #2:0 #Magyarország #Koszovó #foci #Szoboszlai #NagyZsolt ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon