Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Orbán Viktor és Curtis nagy találkozása (videó)

Curtis tudta jól, hogy Orbán Viktor egykor az Újpest rajongója volt, valójában hamarabb szurkolt a fővárosi csapatnak, minthogy Fidesz-taggá vált.

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a brüsszeli Közmédia Központban az Európai Unió állam- és kormányfői találkozójának második napján, 2024. március 22-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor nagy rajongója a sportnak, ami fontos részét képezi a kormány terveinek. Rengeteg beruházás történt az évek alatt, és több területen is láthatjuk ennek az eredményét, kezdve a magyar válogatottal. A Szoboszlai Dominik vezette csapata rendkívül ritkán kap ki, és az Európa-bajnokág egyik legnagyobb meglepetését okozhatják.

Számunkra nem lenne meglepetés, ha sokkal tovább jutnának, mint amire külföldön számítanak. Minden megvan ehhez, kezdve egy jó edzővel, Marco Rossival, aki már magyar állampolgár is. Legutóbb a törököket győztük le, ami egykor nehezen volt elképzelhető, de már bárkinek komoly gondokat tudunk okozni. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Orbán Viktor a törökök elleni meccsen is kint volt, együtt szurkolt a honfitársakkal. Szentkirályi Alexandra szintén ott volt, akit sokan az egyik legcsinosabb politikusnak tartanak, és aki jelenleg Budapest irányítására készül. Általában sok híresség látogat ki ezekre a meccsekre, így volt ez legutóbb is.

Curtis sem akarta kihagyni a lehetőséget, és személyesen találkozhatott a miniszterelnökkel a Puskás Arénában. Az Újpest egykori focistája, aki a zeneiparban legendává vált, és sorra halmozza a sikereket, többek között dalszerzőként is, boldogan váltott pár szót a kormányfővel.

Orbán már azelőtt az Újpestnek szurkolt, hogy Fidesz-tag lett volna, amiről egy régi műsorban beszélt. Akkor árulta el, hogy a kedvenc színe a lila, így az ő szíve nem a Ferencvárosért dobog, ugyanakkor nekik is szurkol, ha épp nemzetközi találkozóról van szó. A miniszterelnök és a rapper találkozásáról videó is készült, amit alább láthattok.

@viktor_a_tiktokon Amikor még kissrác voltam #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Curtis #Majka #Újpest #UTE ♬ eredeti hang – Viktor a TikTokon

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.