Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Szoboszlai Dominik az Arénában tart közönségtalálkozót az Európa-bajnokság előtt

Nem csak a Liverpool játékosa lesz ott a Papp László Budapest Sportarénában.

Budapest, 2024. március 26. Szoboszlai Dominik gólöröme a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án. MTI/Illyés Tibor
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik szervezésében közönségtalálkozót tartanak a válogatott drukkereinek a Papp László Budapest Sportarénában május 30-án – számolt be róla az MTI. Az eddigi információk alapján a németországi Európa-bajnokságra készülő válogatott tagjai is ott lesznek az eseményen.

A rendezvényen, mely a Szoboszlai Live nevet kapta, a Liverpool magyar középpályása élő talkshow keretei között ad interjút, az eseményen pedig meglepetésvendégek is várhatók. A találkozóra április 10-én, délelőtt 10 óra 10 perckor kezdik meg a jegyek értékesítését, árakról egyelőre nem érkezett bejelentés.

A magyar labdarúgó-válogatott az elmúlt napokban két felkészülési mérkőzést is játszott, Marco Rossi csapata Törökország és Koszovó ellen is győztesen hagyta el a pályát. Mindez azt is jelentette, hogy a válogatott 14 mérkőzés óta veretlen, ilyen legutóbb az Aranycsapat idejében volt.

Magyarország július 15-én kezdi meg szereplését az Euro 2024-en, a kontinensviadalon, Svájc, Németország, valamint Skócia együttesével kerültek egy csoportba a magyarok. A válogatott az Eb előtt még két felkészülési meccset játszik, június 4-én Írországba látogat Rossi együttese, majd négy nappal később Izraelt fogadják hazai pályán.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.