Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Curtis Orbán Viktor után Szoboszlaival is találkozhatott

Curtis számára is megtiszteltetés Szoboszlai Dominikkel találkozni, aki a Liverpool egyik legértékesebb játékosa.

Fotó: A magyar válogatott tagjai, Gazdag Dániel, Nagy Ádám, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Callum Styles, Lang Ádám, Ádám Martin, Dárdai Márton, Szalai Attila, Dibusz Dénes kapus és Szoboszlai Dominik (b-j) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Álomszerű az az élet, amit Szoboszlai Dominik élhet, mely nemcsak a tehetségére vezethető vissza, hiszen rendkívül sok munka van ebben. A magyar válogatott csapatkapitánya nagyon fiatalon kapta meg a kapitányi karszalagot, amit büszkén visel, és egyértelműen a csapat vezére, amit már nem egyszer bizonyított.

Szoboszlai legutóbb Koszovó ellen talált be, ami egy nagyon fontos gól volt, még akkor is, ha egy barátságos mérkőzésről beszélünk. Dominik ismét bizonyította, hogy veszélyes a kapu előtt, és a második félidőre már egy koncentráltabb csapat futott ki a pályára, többek között Marco Rossi cseréi is hatással voltak erre. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Rengetegen rajonganak Szoboszlaiért, a Puskás Arénában rendre az ő nevét lehetett hallani kedd este. A kicsik szintén elsősorban őt éltették, egészen elképesztő magasságokba érhet, és semmihez nem hasonlítható, ha idehaza játszik. Egy emberként áll mögötte és a válogatott mögött a szurkolótábor, akik megint kitettek magukért.

Több híresség is jelen volt az eseményen, és természetesen Orbán Viktor miniszterelnök szintén a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Curtis nemrég a kormányfővel találkozott, a törökök elleni meccsen váltottak pár szót. A kiváló rapper és dalszövegíró nagy rajongója a futballnak, és nemcsak az Újpestért dobog a szíve.

A magyar válogatott sorsát is a szívén viseli, és mindig izgalommal követi az eseményeket. Számára is különleges lehet, amikor egy olyan játékossal készít közös fotót, mint Szoboszlai Dominik, aki a tőle megszokott lazasággal, trendiséggel jelent meg. „Kapitány Köszönöm tesi!” – írja a posztjában Curtis.