Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Singh Viki fürdőruhás fotója már most nyári hangulatba hoz

Singh Viki egy nagyon látványos fürdőruhás fotóval köszönt be, továbbra is nagyon jól állnak nekik az egyrészes szettek, ahogyan a bikinik.

Fotó: Instagram/Singh Viki
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárok aktívak, Schobert Norbi és Rubint Réka például Kubában van jelenleg. Norbi több mint boldog emiatt, hálás azért, hogy ott lehet Rékával, mondhatni minden tökéletes számára, hiszen igazi klasszikus autók és szivarok veszik köré. Hogy pontosan meddig maradnak, nem tudni, bár ezen a helyszínen vétek lenne csak pár napot eltölteni.

Tóth Gabi idehaza élvezi az életet, a párja folyamatosan tanítja őt nép táncolni. Papp Máté Bence igazi profi, a világ egyik legjobbja ezen a téren, így Gabi még szerencsésebb, mint azt bárki gondolta volna, hiszen erős érdeklődést mutat a néptánc felé. A tánc régóta is nagy szerepet töltött be az életében, és ha nem énekes, akkor táncos lett volna. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Opitz Barbi sem unatkozik, így a követői sem, mert aktív az Instagram oldalán, ahol újabb és újabb tartalmakat oszt meg. Barbi legutóbbi fotója például szinte felperzselte a közösségi médiát, csak úgy özönlöttek a dicséretek. Ez a megszokott az énekesnő oldalán, és mindez aligha fog változni a jövőben.

Singh Vikiről sem feledkezhetünk meg, aki nemrég hasplasztikán esett át. Látványos átalakuláson ment keresztül, maximálisan elégedett orvosa munkájával, így egészen más szellemben, határozottsággal, önbizalommal vághat neki a nyári szezonnak. Még mindig van pár hónap addig, ha nem is sok.

Viki már most kiváló formában van, szereti fürdőket, és időről időre vendégül látják ezek a helyszínek. Nem mellesleg az énekesnő jó pár évet letagadhatna a korából, jó géneket örökölt, és természetesen oda is figyel magára. Az alább látható fogok is ezt bizonyítják, és mint mindig, most is nagyon igényes volt Viki.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Eljárást indított a GVH a City Taxi ellen, a cég félrevezethette az utasokat

Több csúsztatást is felfedezett a GVH a cég kommunikációjában, tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt indítottak eljárást.

Számos termék esetében értékesítési tilalmat vezet be az EU

Az Európai Parlament jóváhagyta az új jogszabályt, amely megtiltja a kényszermunkával készült termékek értékesítését, behozatalát és kivitelét az EU-ban.