Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Singh Viki megmutatta az aktuális formáját a plasztikai műtétje után

Már innen is látni, hogy Singh Viki orvosa csodálatos munkát végzett, az énekesnő pedig rendkívül boldog emiatt.

Fotó: Instagram/Singh Viki
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Manapság nagyon általánossá vált, hogy az ember plasztikai beavatkozásokon vesz részt. A közösségi média többek között ezen is jelentős mértében gyorsított, és már a fiatalok is rendszeresen plasztikáztatnak, vagy épp botoxtoltatják magukat. Sok orvos azonban nemet mond erre, csak olyan munkát vállalnak el, aminek valóban van értelme.

Az elmúlt 10 évben rengeteg változott a világ, és egy mellplasztikán szinte senki nem kapja fel a fejét. Azelőtt sokan szúrós szemmel néztek valakit, ha plasztikáztatott, bár ma is vannak, akik puszta irigységből teszik ezt. Lehet valaki természetes szépség, ha nincs megelégedve önmagával, így érthetővé válik a beavatkozás. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Singh Viki sem három napot gondolkozott a hasplasztikáján, hanem hosszú éveket. Mindent megtett korábban, amit csak lehetett, gyakorlatilag minden lehetséges forgatókönyvet kipróbált a természetesség jegyében. Nemrég azonban eljött az idő, hogy orvosi segítséget kérjen, a végeredmény pedig már most nagyon látványos, ruhán keresztül is.

Korábban Horváth Gréta esett át egy nagyobb hasplasztikán a hírességek világából, aki ugyancsak rendkívül elégedett. Gréta már meg is mutatta a különbséget, nem sokkal azután, hogy átesett a beavatkozáson. Viki ezt egyelőre nem tette meg, legalábbis bikinis fotót még nem posztolt, de így is szembetűnő az eredmény.

„Jelentem 70-80%-osan gyógyult pocakkal az idei fellépés cunamit ma hivatalosan is megnyitom!” – írta a posztjában a csodálatos énekesnő. A különbség ebből a szögből és a ruhán keresztül is jól láthat, később pedig a fürdőruhás fotók rendkívül beszédesek lesznek, meggyőzvén azokat is, akik egyelőre csak gondolkoznak a műtéten, de nyitottak rá.