Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Opitz Barbi látványos fotója szinte felperzseli a közösségi médiát

Opitz Barbi szeret divatosan, csinosan öltözni, és a legújabb szettjével is nagy sikert aratott, maximálisan elégedettek vele a rajongók.

Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyértelműen a divat világát éljük, mely minden korábbinál nagyobb hatással van az emberek életére, köszönhetően a közösségi média elterjedésének. Komoly hatása is van az életünkre ennek, amit nem szabad félvállról venni, mégis sokan megteszik, noha ha kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben, az mentálisan és lelkileg is sokat segít.

Számos pozitív hatása van annak, ha valaki divatos, csinos és trendi. Sok különböző trendiség létezik, gyakorlatilag végtelen a lehetőségek tárháza, emiatt sem kell feltétlenül követnünk bizonyos irányzatokat. A legfontosabb, hogy olyan ruhákat viseljünk napi szinten, kezdve a kiegészítőkkel, amik mi vagyunk Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

A sztárok is ezt teszik, akik közül találhatunk nem kis motivációval bírókat is. Sarka Kata például háromgyermekes édesanyaként van olyan formában, hogy arra már szavakat is nehéz találni, nem egy fitneszversenyen indulhatna el. Az egyik új fogadalma lehet, hogy még többet fog edzeni, amit már lassan négy hónapja tart.

Lenyűgöző átalakulásokat is láthattunk az évek múltán, Tolvai Reni is közéjük tartozik. A sok bántás után már szinte csak dicsérik, és az egyik legvonzóbb nőnek tartják, nem véletlenül. Gáspár Evelin ugyancsak komoly átalakuláson esett át, és a divat szerelmesévé vált, ami ugyancsak jól áll neki, sok önbizalmat ad számára.

Opizt Barbi szintén a fiatalabb generáció tagja, és nagyon nagy követőtáborral rendelkezik. Az elegáns vonalat is kedveli, most épp egy estélyiben tűnt fel, és valószínűleg a nyári időszakban nem kevés izgalmas fotót fogunk látni róla. Nem is lehetett kérdés, hogy megint sok dicséretet fog kapni a követőktől.