Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Sarka Kata rendkívül vonzó megjelenése a konditeremből

Sarka Kata és szintén nagyon vonzó, csinos barátnője közösen edzettek, aminek megint megadták a módját.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

A sztárok is szeretnek edzeni, és sokan extrán fitten tartják magukat. Jennifer Lopez nemcsak rendkívül fiatalos, hanem fitt is, és amikor teheti, edzésben van, például saját luxusotthona kertjében, ahol senki nem zavarja. Amikor valaki ekkora név a sztárok világában, gyakorlatilag lehetetlen normális életet élnie.

Ugyanez igaz Magyarországon is a nagyobb sztárokra, csak kicsiben. Azok, akiket mindenhol felismernek, részben kénytelenek más életet élni, bár bizonyos szempontból megszokják, hogy bámulják őket. Kiszel Tünde például már bikinis fotókkal hangol a nyárra, ami egyre közelebb és közelebb van. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Király Linda pedig egy igen látványos bőrruhában jelent meg a Glamour Gálán, sok más sztár mellett. Tóth Andi sem hagyta ki a lehetőséget, eleget tett a meghívásnak, és igen látványos formával állt ki a fotósok elé. Megint voltak páran, akik szerint túl vékony, de ő jól érzi magát a bőrében, és ez a legfontosabb.

Sarka Kata szimplán a legcsinosabb nők közé sorolható, és már ő is megkapta, hogy „túl vékony”. Ettől véleményünk szerint messze van, abszolúte egészséges a formája, több izom van rajta, mint valaha, köszönhetően annak is, hogy valószínűleg változtatott az edzéstervén, ami szemmel látható. Korábban rengeteget futott, amit ugyan továbbra is szeret, sokkal többet erősít mellette.

Legutóbb a csinos barátnőjével, Nikivel jelentkezett be, aki hozzá hasonlóan bombaformában van. Mindketten megadják a módját, akkor is, ha edzeni mennek, mint legutóbb. Ha kíváncsiak vagytok Sarka Katáék trendi megjelenésére a konditeremből, akkor csak kattintsatok erre a linkre a fotóért, mely egyúttal motiváló is lehet a többi nő számára.

Jogerősen elítélték a férfit, aki a veronai buszbaleset áldozatainak rokonait zaklatta

A Fővárosi Törvényszék szerdán másodfokon helybenhagyta annak a férfinak a büntetését, akit az elsőfokú bíróság többrendbeli zaklatás vétsége miatt 1 év 6 hónap – 3 év próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélt.