Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Fürdőruhás fotók készültek Kiszel Tündéről

Valószínűleg már Kiszel Tünde is nagyon várja a nyarat, aki szereti a fürdőruhákat, és azok jól is állnak neki.

Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kiszel Tünde évtizedek óta az egyik legismertebb híresség Magyarországon, igazi ikonná nőtte ki magát. A legendás naptárból mindig vannak új verziók, és azt kell mondjuk, Tünde a közösségi média világában is felvette a tempót. Megtalálta az egyensúlyt, és egy igazán kedves közösség veszi körül.

Nemrég Tóth Gabival készített közös fotót, ami láttán többen támadás alá vették őket. Tündénél is van egy határ, és finoman jelezte a dolgokat az embereknek, hogy ezzel sürgősen álljanak le, mert semmi értelme annak, amit csinálnak. Tündét is sokan bántották az évek alatt, de Gabihoz hasonlóan mindent kibírt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Egy nagyon kedves nőről beszélünk, aki a művészet szerelmese, ha tehetné, minden nap operába járna. Ezernyi előadás van már mögötte, ugyanakkor mindig ugyanazzal a lelkesedéssel megy el szórakozni, mint régen. Egyszerűen megunhatatlan számára a művészet, ami mindig tud valami újat mutatni.

Tünde büszke a lányára, Donatellára, akit maximálisan el tudtunk volna képzelni az Ázsia Expressz új évadában. Hogy kapott-e felkérést, nem tudni, viszont nem zárható ki, hogy jövőre ott lesz a mezőnyben, ha megrendezik a folytatást. Ezzel együtt a Farm VIP is az ő terepe lenne, annyira fitt, kitartó és ügyes.

Donatella édesanyja közben megkezdte a hangolást a nyárra, ami már nincs messze. Nagyon gyorsan telik az idő, lassan április hónapot írunk, aminek Tünde is örül. A mindig csinos és trendi sztár ezúttal egy piros színű bikinit választott, egyenesen Siófokról jelentkezett be, ahol pár hónap múlva tömegek fognak megfordulni.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.