Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Sarka Kata vasárnap is kondizott, már álomformája van

Sarka Kata a vasárnapot sem hagyta ki, lassan minden nap sportol valamit, ami erőteljesen meglátszik a megjelenésén.

Fotó: Instasgram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Sarka Kata ne lenne aktív a közösségi médiában, mert napi rendszerességgel oszt meg tartalmakat, főként a sztorik között. Ezek az esetek többségében fotók, de videós tartalmakat is láthatunk, melyekkel beenged bennünket élete kulisszái mögé, mindezt igényes módon.

Kata ugyan nem szerepel televíziós műsorokban, ritkán ad interjút, a közösségi médián keresztül részben figyelemmel lehet követni az életét. Háromgyermekes édesanyaként sem mondott le a sportról, és a gyereknevelés, valamint a munka mellett igyekszik magára is időt fordítani, mert imád sportolni. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az egészséges életmód híve, abban találta meg azt a pluszt, ami bármikor feltöltheti. Középszereplőként rajta is állandó a nyomás, és sokan irigyek rá, az életére, arra, hogy időről időre elutazik, vagy egyszerűen, mert szép, divatos, és olyan formában van, mint csak kevesen ebben az országban.

Ezzel viszont motivációt ad másoknak, és igyekszik mindezt olyan formában megtenni, ami követendő példa. Mostanában sokat edz, többet mint valaha, ugyanakkor láthatóan élvezi, és jó hatással lehet rá a mozgás. Amikor egy ember igazán fitt, mentálisan és lelkileg is jobb állapotba kerülhet, ami megint csak egy fontos tényező.

Kata az elmúlt hétvégét sem hagyta ki, és még késő este is sportolt. Míg a vasárnapot sokan pihenéssel töltötték, addig a műsorvezetőként is jeleskedett sztár úgy döntött, hogy tovább formálja magát. Ha kíváncsiak vagytok Kata vasárnapi edzős fotójára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.