Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Sarka Kata nagyon boldog és elégedett az új frizurája miatt

Sarka Kata nagy figyelmet fordít a megjelenésére, ami nem meglepő, mert az egyik legigényesebb híresség, és ez nála a minimum.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Sarka Kata fittségét sem kell igazán magyarázni, számtalan kilométer van már mögötte a futópályán. Imád futni, és ha kell, a hidegben, esőben és hóban is teljesíti a távot, nemigazán keres kifogásokat. Az időjárás a legritkább esetben tudja felborítani a terveit, de nyilván ő is boldogabb, ha jó az idő.

Ezzel együtt láthattuk már őt nagyon melegben is futni, igazi forróságban, például a Margitszigeten. Ennek is megvan a maga szépsége, és általában vele tart az egyik barátnője. Nagyon fittek a csajok, és a megjelenésükre is odafigyelnek, mindenki szeret csinosan, trendien öltözködni közülük. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Kata szintén, aki a legapróbb részletességgel állítja össze a szettjeit, amibe senki nem tud belekötni. Gyenge próbálkozás lenne azok részéről, akik ezt megteszik, mert aki kicsit is ért a divathoz, az pontosan látja, hogy Kata magas szinten érti és érzi a divatot. Ösztönösen ügyes ebben, és miután figyelemmel követi a trendeket, még inkább képben van.

Gyakran jár fodrászhoz, ahol magas szinten ápolják a haját, ami nagy kincs. Egy nőnek az egyik legékesebb ékszere a frizurája, amire érdemes vigyázni, főleg, ha az hosszú, mely sok törődést érdemel, sokkal többet, mint egy rövid haj. Nyilván annak is megvan a maga előnye, de mi a hosszú haj mellett tesszük le a voksunkat.

Kata ennél aligha lehetne elégedettebb, ismét tökéletes munkát végeztek a fodrászai, akiket emberileg is sokra tart, szívesen jár hozzájuk. „Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rájuk találtam! Nem csak szakmailag kifogástalanok, hanem emberileg is! Mindig tökéletes szín, csodaszép haj” – írta Kata a posztjában.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.