Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Sarka Katának a szemüveg is nagyon jól áll, Rogán-Gaál Cecília is nagyon csinos volt

Sarka Kata nem tud nem csinos lenni, mert valójában mindig csinos, trendi és igényes, amit ezúttal is bizonyított.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kár lenne tagadni, Sarka Kata valóban az egyik legcsinosabb híresség Magyarországon, de ha az európai mezőnyt vesszük alapul, akkor is ott lenne a topon. Sokan dicsérik a követői közül, egyesek szerint szépségversenyen is indulhatott volna, ráadásul háromgyermekes édesanyaként van olyan formában, ami előtt csak megemelhetjük a kalapunkat.

Rogán-Gaál Cecíliáról szintén ugyanez mondható el, káprázatos formában várja a nyarat, és ugyancsak stílusosan öltözködik. Mindketten a legcsinosabb nők közé sorolhatóak, akik nemcsak szeretik, hanem értik is a divat világát. Ez pedig nagy fegyvertény egy nő életében, mert minden nap úgy léphet ki az utcára, hogy igazán önmaga, és kényelmesen érzi magát a bőrében. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Kata és Cecília is sokat tesz azért, hogy formában legyen, időről időre együtt is edzenek. Mindketten a futás szerelmeseivé váltak, ami egy olyan egyszerű mozgásforma, mely évszaktól független, és nem kell hozzá más, mint egy jó futócipő. Ráadásul jön a jó idő, már a nyár sincs messze, és a szabadtéri futás mindig különleges.

Katáék szeretnek együtt programozni a barátnőkkel, így tettek legutóbb is. Kivétel nélkül mindenki csinos volt, elegáns megjelenést választottak, és láthatóan remek hangulatban zajlottak az események. Senkit nem emelnénk ki a sorból, a fotón látni fogjátok, hogy valóban mindenki rendkívül trendi volt.

Kata szemüvege rögtön feltűnt, csak ritkán látni így, de ez is nagyon jól áll neki. Ha kíváncsiak vagytok a fotóra, Kata szemüveges megjelenésére, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani. A fotó korlátozottan érhető el, de mivel Kata mostanában aktívabb a közösségi médiában, valószínűleg hamarosan újabb fotókkal jelentkezik.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.