Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Rogán-Gaál Cecília egy rendkívül laza és trendi megjelenéssel tért vissza

Ilyen szettet talán még nem is láttunk Cecílián, de azt kell mondjuk, nagyon jól áll neki, egyszerre fiatalos, laza és trendi.

Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A sztárok, az ismert emberek, a hírességek mindig nagyobb nyomásnak vannak kitéve, a média által is. Az emberek pedig sokszor csak irigységből kommentelnek, és igyekeznek bántani azokat, akik jobb életet élnek. Sajnos ez rossz szokás, és kissé beteges, amikor valaki ebben lel örömöt, hogy odaszól ismert embereknek.

Tóth Andi nemrég megmutatta, milyen komoly formában várja a nyarat, majd természetesen jött pár odaszólás is. Az énekesnő szerencsére nem omlik össze ezektől az üzenetektől, el tud vonatkoztatni, ám sokan mások viszont nem. Nagyon mélyre tudja húzni az embert egy ilyen odaszólás, hiába a sok pozitívum. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ez a közszereplés legnagyobb ára, főleg azok számára, akik jelen vannak a közösségi médiában. Aki pedig nincs, annak sokszor igencsak nehéz érvényesülnie, és jelentős bevételektől eshet el. Másrészt nem szabad kizárni azokat, akik viszont támogatják az embert, így jobb egyfajta szűrővel kezelni az oldalunkat.

Rogán-Gaal Cecília az egyik legismertebb nőként, közszereplőként és üzletasszonyként szintén tudna erről mesélni, hogy milyenek tudnak lenni az emberek, ám nagyon jól kezeli mindezt. Ő sem fecsérel el időt arra, hogy egyes bántásokra reagáljon, mert teljesen felesleges, és fontos látni, kik mondják ezeket, és miért.

Cecília sportos háromgyermekes édesanyaként éli az életét, és lenyűgöző formában van. Abszolúte ott van a legcsinosabb sztárok között, és most egy igen látványos szettet rakott össze, ami egyszerre trendi és divatos. Ha kíváncsi vagy Cecília összeállítására, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.