Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Extrém jó formában van Tóth Andi (fotók)

Tóth Andi akár fitneszmodell is lehetne, nagyon jól áll neki ez a forma, és sokan dicsérik miatt, de nyilván azok is ott vannak, akik adott esetben túl vékonynak tartják.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az emberek továbbra sem szoktak le arról, hogy másokat minősítsenek, és ez egyfajta trenddé vált. Rengeteg sztárt, hírességet, ismert embert szólnak meg a külsejük miatt, noha semmi közül hozzá. Hiába közszereplők, semmi köze az embereknek ahhoz, ki, hogyan néz ki, de ezt nagyon sokan nem veszik figyelembe.

Még csak bele sem gondolnak, hogy ezzel mekkora fájdalmat tudnak okozni a másik félnek. Nem egyszer sikerül is, Tóth Andit is sokat bántották a külsejével, hol túlsúlyosnak, hol pedig vékonynak nevezeték. Ez természetesen a finomabb formája annak, ahogyan megfogalmazták egyesek az alpári véleményüket. Soron kívül Helyszíni fotókon a Vácnál történt baleset, teljes útzár az M2-es autóúton

Andi nagyrészt túltette magát ezen, és szenzációsan néz ki, most érzi jól igazán magát a bőrében. Meg tudjuk érteni, mert valóban különleges vonalakat hozott össze magán, abszolúte sportoló kinézete van, ami nem áll tőle távol, kezdve a küzdősportokkal, a tánccal, és így tovább. Akár fitneszmodell is lehetne, minden alapja megvan hozzá.

Modellként már letette a névjegyét, van pár együttműködése, melynek keretén belül időről időre kamerák elé áll. Most azonban extrém jó formát hozott össze, és ezt nem nehéz kiszúrni a legújabb róla készült fotókon. Remekül áll neki ez a lazább, sportosabb, de mégis elegánsabb megjelenés, abszolúte önmaga lehet.

Bármilyen hihetetlen is, sportosan is lehet valaki elegáns, és jó dolog megadni a módját annak, ha például edzeni megyünk. Önbizalmat, kényelmet ad, és igenis törekedjünk arra, hogy mindig legyünk stílusosak. Ez ráadásul tanulható is, addig Andiban megvan ez a vele született tulajdonság, aminek nagy hasznát veheti.

Csalás miatt folyik nyomozás az Exit Travel ellen, egy dühös ügyfél festékszóróval üzent a cégnek

Az Exit Travel dunaszerdahelyi irodájának ablakát dekorálta ki valaki egy egyértelmű üzenettel.

Érkezik egy újítás a Chrome-ba, sokan szeretni fogják

Számos fejlesztést kapott a böngésző az elmúlt időszakban, és most egy újabb, az időnként szinte mindenki által használt PDF-ek aláírásával kapcsolatos funkció bevezetése is várható.