Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Tóth Andi elegáns ruhába bújt, és így is nagyon vonzó

Sokszor láthatjuk laza, sportosabb öltözékben Tóth Andit, viszont legalább annyira jól állnak neki az elegáns ruhák.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Andi nem is oly rég a házasságról nyilatkozott, miután ő is látja, hogy mennyien válnak el, már rövid idő után. Sajnálatos módon messze nincs olyan értéke egy házasságnak egyesek számára, mint kellene. Sok fiatal is csak azért házasodik meg, hogy elmondhassák magukról, házasok, majd az esküvőn nagy bulit rendeznek.

Nem sokkal ezután elválnak, és ez nemcsak a fiatalokra jellemző. Amikor valaki egy házasságtól várja azt, hogy megjavul a kapcsolata, rosszabb döntést aligha hozhatna, pláne, ha emiatt szül gyermeket. Egy gyermeknek egy harmonikus családban kellene felnőnie, viszont egyre ritkábban történik meg. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Andi még mindig fiatal, nem maradt le semmiről, így a házasságról és a családalapításról sem. Hogy ez mikor adatik meg számára, azt még ő sem tudja, mert nincs szerencséje a férfiakkal, Marics Petivel is tönkrement a kapcsolata. Azóta csak keveset tudni a magánéletéről, ugyanakkor aktív maradt a közösségi médiában.

Sokan dicsérik a szépségét, a természetességét, és valószínűleg ez a vonal mindig megmarad majd. Andi testét sok tetoválás díszíti, ám ez sokakkal ellentétben neki jól áll, és talán nem kockáztatunk sokat azzal, ha azt mondjuk, lesznek még új alkotásai. Időről időre felvarrat magára pár újdonságot, amiknek örülnek a követők.

A követői szinte mindennek örülnek, ami vele kapcsolatos. Most épp egy elegáns szettben tért vissza, és ez is nagyon jól áll neki. A nyár messze nem a kedvence, a tavasz viszont annál inkább, akárcsak az ősz, na meg a karácsony. A karácsony már elmúlt, ősz még nincs, a tavasz pedig gyakorlatilag úton van a nyárral.

FELKAPOTT