Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Tóth Andi közelről mutatta meg az új sminkjét

Tóth Andi szereti sminkelni magát, vagy épp a profi sminkes barátnője készíti el neki a sminkjét, amivel mindig elégedett.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andit nemrég még a házasságról is hallhattuk beszélni, miután ő is azt látja, hogy sorra válnak el az emberek, méghozzá 1 éven belül. Ez szomorú, mert korábban nem ez volt a jellemző, és manapság már távolról sincs olyan jelentősége a házasságnak, mint régen. Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére vannak, ha nem is túl sokan.

Sok házasság amiatt sem működik jól, mert két egymáshoz nem illő pár házasodik össze. Egyesek csak divatból teszik ezt, hogy felvághassanak a fotókkal a barátok előtt, míg mások a biztos anyagi hátteret választják. Azok sincsenek kevesen, akik ettől várják a kapcsolatuk megjavulását, így nagyobb hibát el sem követhetnének. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nem is gondolnánk, hány házasság születik igazi szerelem nélkül, pedig ennek pontosan erről kellene szólnia. Sajnos ilyen világot élünk, egyszerűen ez az átlag, és nem úgy fest, hogy javulna a helyzet. Sőt, minden rosszabb, és Andi ezt pontosan látja, akit rengeteg támadás ért az évek alatt a közösségi médián keresztül.

Legutóbb is alkoholistának és drogosnak nevezték egy egyszerű fotó láttán. Abszurd, amit egyesek művelnek, de Andi szerencsére ezen hamar túl tud lendülni, mindenesetre nagyon jó döntésnek tartja, hogy visszavonult, tartson az bármeddig is. Sztárok, híres emberek bíznak abban, hogy Andi hamarosan visszatért, mert a színpadon a helye.

Igazán ezt csak Andi tudhatja, mikor dönt úgy, hogy visszatér a rendszeres koncertezéshez. Valószínűleg nem kis helyszíneket töltene meg a visszatérésével, és a hangját tekintve a Papp László Sportarénában énekelhetne. Most épp egy látványos sminkkel örvendeztette meg a követőit, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.