Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,32 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
67,275 $

Sarka Kata még 22 óra 34 perckor is edzett (fotó)

Sarka Kata kissé fáradtnak tűnt, de ez sem akadályozta meg abban, hogy letudjon egy újabb edzést, és tovább formálja magát.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ez már abszolúte a hírességek időszaka, mindenkin érezhető, hogy vágynak a jó időre, a nyárra. Emiatt aktívabbá is váltak a közösségi médiában, aminek a követők csak örülni tudnak, és egyúttal motiválva érezheti magukat. Rácz Jenő például annyira boldog volt a szombati jó idő miatt, hogy lehúzta a Mercedese tetejét.

Krausz Gábor és Mikes Anna pedig összepakolt, és elhagyták Magyarországot, hogy az Ázsia Expressz új évadában szerepeljenek. Az egyik legismertebb párossá váltak a hónapok alatt, és ezen a műsor tovább fog lendíteni. A Dancing with the Starst sem volt egyszerű megnyerniük, ám ez most még nagyobb kihívásnak ígérkezik. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Az Ázsia Expressz mezőnye együtt indult útnak a reptérről, még boldogan. Napokon belül már nem lesznek ilyen boldogok, és a legjobbak heteken át fognak menetelni, ami igencsak kemény kihívásnak ígérkezik. Zámbó Krisztián szintén boldogan üzent a repülőről, mellett a testvérével, Zámbó Adriánnal.

A Next Top Model Hungary-ben ugyancsak zajlanak az események, az egyik versenyző szabályosan összeomlott. Érdemes figyelni az eseményeket, mert ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni, mialatt Sarka Kata újabb és újabb edzéseket tudhat maga mögött, nemigazán lassít, és kifogásokat sem keres.

Erre jó példa a legutóbbi posztja, ugyanis hiába tűnt nagyon fáradtnak, még este fél 11 után is edzett. Azok, akik már edzettek ilyen későn, pontosan tudják, mennyire pihentető tud lenni az alvás, de nyilván sokkal ideálisabb órákkal korábban letudni a tréninget. Néha azonban csak ekkor van rá idő, Kata viszont kemény. A róla és az edzőjéről készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.