Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Megkezdte a cabrio szezont Rácz Jenő a Mercedesével

Rácz Jenő márkakövetként Mercedeseket vezet, így igen szerencsésnek mondhatja magát, amiért azonban keményen megdolgozott.

Fotó: Instagram/Rácz Jenő
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rácz Jenő népszerűsége töretlen, és egy ideje elképzelni sem lehetne nélküle A Konyhafőnököt, illetve A Konyhafőnök VIP-t. Hosszú évek óta tagja a stábnak, és az egyik főszereplő, aki imádja a szakmáját, mely mindig tud újat mutatni. Az Instagramon már több mint 281 ezren követik, és igyekszik extra tartalmakkal szolgálni.

Gyakran látni a családjával, velük érzi a legjobban magát, igazi mintaapa, de arra is időt fordít, hogy saját programjai legyenek, például bokszedzésre megy. A Sztárbox is meghatározó kaland volt az életében, és ugyan a döntőt elvesztette, még több támogatóra talált, rengetegen drukkoltak neki a hetek alatt. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Jenő visszatért a bokszhoz, viszont aligha lesz visszavágó Istenes Bencével, bár biztosak vagyunk abban, hogy stadionokat tudnának megtölteni egy ilyen gálával. Ki tudja, mit hoz a sors, mindenesetre így sem unatkozik a két családapa. Mindketten az RTL-t erősítik, és szerencsére kibékültek a balhék után.

Nehéz lenne elfoglaltabb embert találni Jenőnél, akiben ott van a vágy a fejlődésre, és ez nagyon passzol a szakmájához, ahhoz, amit csinál. Sok minden játszik szerepet abban, ha valaki sikeres, melynek alappillére nem más, mint a kitartás. Ennek köszönhetően is érhetett fel a csúcsra fiatalon Jenő Michelin-csillagos chefként.

Márkanagykövetként szép autókat vezethet, és már ő is várta, hogy igazán jó idő legyen. Ezzel meg is nyitotta a cabrio szezont, sokan dönthettek úgy, hogy lenyitott tetővel fognak furikázni szombaton. „A mai napon 03.23.-àn 19 celsius fokkal, hivatalosan is megnyitom a Cabrio szezont‼” – írja a posztjában Jenő.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.