Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Kamerák előtt omlott össze az egyik modell a Next Top Model Hungary-ben

A Next Top Model Hungary egyik versenyzője szabályosan összeomlott, amikor közölték vele a rossz hírt.

Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Next Top Model Hungary hamarosan folytatódik, érdemes figyelemmel követni a modellek kalandjait, míg a TV2 bejelentette az Ázsia Expressz új évadának szereplőit. Igazi sztárparádét kapunk, Zámbó Krisztián például az öccsével, Zámbó Adriánnal fog nekivágni a kalandnak, ami több mint izgalmasnak ígérkezik.

Krausz Gábor és Mikes Anna szintén igent mondtak, szerelmespárként vesznek részt a kalandon, és nem kizárt, hogy eljuthatnak a döntőig. Nyilván vannak esélyesebbnek tűnő párosok, viszont az Ázsia Expresszben bármi megtörténhet, amire az évek múltán már számtalan példát láthattunk, és még fogunk is. Soron kívül A benzin ára feljebb megy, a gázolajé csökken péntektől

A forgatásokat azonban csak ezekben a napokban kezdik meg, így az új évadot valamikor a nyári időszak után, ősszel kapjuk meg. Addig sem fogunk unatkozni, és Ördög Nóri valószínűleg idén is megoszt majd pár kulisszák mögötti felvételt, aki a Next Top Model Hungary műsorvezetője volt.

A modellműsor nagy sikerrel fut a TV2-n, minden generációt vonzhat a verseny, amiben lányok küzdenek egymás ellen. Már az első napokban is volt dráma, és lesz is még bőven, rengeteg minden fog történni a folytatásban. Az egyik lány például a kamerák előtt omlott össze, amikor közölték vele a hírt.

Hawa teljesen összetört, mikor kiderült, hogy milyen hajat álmodtak meg számára a profi szakemberek. Elsírta magát, nagyon nem akarta, hogy levágják a derékig érő haját, viszont ez a verseny része. Azokkal, akikkel nem lehet együtt dolgozni, vagy csak nehézkesen, biztosan nem nyerhetnek.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.