Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Vonulás közben összeesett a Next Top Model Hungary versenyzője (videó)

Akár el is törhetett volna a bokája a fiatal lánynak a Next Top Model Hungary-ben, a lehető legrosszabb történt meg vele a feladat közben.

...svg content...Fotó: TV2
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdemes figyelemmel kísérni a Next Top Model Hungary-t, ami a TV2 új nagy dobása. Miután abszolúte a modellkedés, a trendek és a divat világát éljük, jó döntést hozott a vezetőség azzal, hogy elindított egy ilyen műsort. A közösségi média globális elterjedésével 180 fokos fordulatot vett a világ, és ez a divatra is hatással van.

A nők minden eddiginél szervesebb részei a divatnak, ami minden bizonnyal a nézettségben is megmutatkozik. Ugyan a Sztárban Sztár mindig nagy élménnyel szolgál, néha változtatni kell, és a Next Top Model Hungary egy egészen új színt hoz magával, nemcsak a fiatalok számára. Ezzel együtt valószínűleg sok férfit ültet le a képernyők elé, már csak a barátnők miatt is az esti program részeként. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gyakorlatilag minden a Next Top Model Hungary elindítása és sikere mellett szól, így senkit nem lepne meg, ha később újabb évadokat kapna a műsor. Már nem egy drámai jelenet zajlott le az első napokban, az egyik versenyző, aki kár esélyes is lehetett volna, betegség miatt kénytelen volt feladni a versenyt.

A folytatásban még több dráma fog kirajzolódni, és a lányok igencsak egymásnak feszülnek a hetek alatt. Többek rémálma valósulhat meg, mint amikor például Anastasia vonulás közben elesett. Ez a lehető legrosszabb forgatókönyv, ami akár karriereket tehet tönkre, volt már rá példa.

Anastasia nem volt túl határozott, érezni lehetett rajta a bizonytalanságot a cipőben, majd egy rossz mozdulat végén összeesett. Akár el is törhetett volna a lába, úgy kifordult a bokája, de szerencsére a csontok és a szalagok is a helyükön maradtak. Ugyan nagyot mentett ezzel, annak akkor nem tudott örülni.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.