Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Így edz odahaza a luxusotthonában Jennifer Lopez (videó)

Jennifer Lopez megmutatta, hogyan edz odahaza a luxusotthonában, és mint mindig, most is nagyon stílusosan tette ezt meg.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez biztosan nincs rosszban az égiekkel, mert milliárdjai vannak, sikeres, családanya, boldog feleség, és olyan fiatalos, mint csak kevesen. Ez három életre is elegendő lenne, viszont keményen megdolgozott azért, hogy eljusson erre a szintre. Káros szenvedélye sincs, nem is volt, ami megint csak őt segítette.

Ideje korán felismerte annak a lehetőségét, hogy az egészséges életmóddal, illetve a megelőző kezelésekkel éveket fog fiatalodni. Most, hogy ilyen modern korszakot élünk, számára is adott a lehetőség, közel sem néz ki 54 évesnek, vagyis közel 55 esztendősnek, mert ezen a nyáron ünnepli az 55. születésnapját. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Sokkal inkább néz ki egy 30-as évei végén járó nőnek, néha még fiatalabbnak is. Az 1969-ben született világsztár imádja az életet, az életét, ami csak ritkán babrál ki vele, mint legutóbb, amikor randi közben kaptak defektet Ben Affleckkel. Szerencsére megoldották a kérdést, és egy másik autóval folytatták az útjukat.

Ben és JLO igazi álompáros, akárcsak a 2000-es évek első felében voltak. Jó példa a kapcsolatuk arra, hogy azok, akik karmikus módon kötődnek egymáshoz, előbb-utóbb újra közös életük lesz, ami elől nem lehet menekülni. Most már valóban együtt öregedhetnek meg, és reméljük, az énekesnő negyedik házassága már nem siklik ki.

Az edzések sem maradnak ki nála, legtöbb alkalommal odahaza, a saját birtokán erősít, mely látszik is rajta. A pink megint olyasvalami, ami kiválóan áll neki, és sokan szeretnének ilyen formát, már a 20 évesek is. JLO 54 évesen mutatja meg, hogy nincs lehetetlen, és azok, akik csak panaszkodnak, inkább váltsanak életmódot.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.