Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Jennifer Lopez fehérneműben is kitűnik a sztárok tömegéből

Amikor valaki ennyire csinos, vonzó és igényes önmagára az 50-es éveiben, az külön dicséretet érdemel, mint Jennifer Lopez.

Fotó: A Capri Press által közreadott felvételen a vakáción levő Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő a baráti társaságát szórakoztatja a Taverna Anema e Core vendéglátóhelyen, Capri olasz sziget azonos nevű városában 2023. augusztus 12-én. MTI/EPA/Capri Press
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Az idő múlása a világsztárokat sem kímélik, és amikor évtizedek múltán belenéznek a tükörbe, rájönnek, hogy ez az egész milyen gyorsan eltelt. Sok színész még tisztán emlékszik a 70-es évekre, amikor fiatalok voltak, most pedig már 2024-et írunk. Megdöbbentően gyorsan el tud telni ez a pár évtized, emiatt is fontos megélni a pillanatokat.

Jennifer Lopez a 70-es években volt gyerek, miután a 60-es évek legvégén látta meg a napvilágot. New Yorkban született, és akkoriban még egy nagyon más világot éltünk. Egészen hihetetlen, mennyit tud változni a világ pár évtized leforgása alatt, és ez a divatra is jellemző, ami időről időre a régmúltat idézi. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

Lopez modellként is kiváló, nagyon szereti a divatszakmát, a csillogást, és a divatbemutatókat, a fotózásokat. Ez látszik is rajta, máskülönben nem csinálná, mert a pénz nem minden, amiből van neki elég. 54 évesen is olyan fiatalos, mint aki csak most készül a 40-es éveire, pedig hamarosan közelebb lesz a 60-hoz, mint az 50-hez.

Nemcsak a rajongók, hanem más világsztárok is dicsérettel adóznak előtte. Rengeteg dicséretet kap tőlük i s, mely még inkább motiválhatja arra, hogy tartsa a szintet, hiszen az önbizalom jelenti ebben az egészben a kulcsot a kitartás mellett. JLO-ban minden szükséges elem megvan ehhez, és az egyik legszebb nőnek is tartják.

Amikor fehérneműben fotózzák, még inkább önmaga tud lenni. Ilyen formával a neve mellett csak azt bizonyítja, hogy azok, akik azt mondják, egy nő a 30 éves éveiben már nem elég jó, nagyobb butaságot nem is állíthatnának. Az alábbi fotók legyenek bizonyítékok erre, mert Jennifer Lopez megint más szinten mozog.