Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,41 Ft
Euró
393,10 Ft
Font
459,80 Ft
Bitcoin
66,901 $

Egy nagyon dögös bőrruhában jelent meg Király Linda a Glamour Gálán

Király Linda nem tud nem dögös lenni, mert mindig az, és ez a Glamour Gálán sem volt másképp, és nem egy esztendőt tagadtatna le a korából.

Fotó: Instagram/Király Linda
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Király Linda egy nagyon vonzó nő, aki a Dancing with the Starsban is letette a névjegyét. Olyan produkciók kerültek a neve mellé, amikre örökre büszke lehet, és egy percig sem kell megbánnia semmit. Bizonyított önmagának, ahogyan sokan másoknak is, a közönség egyik kedvence volt, akinek nem estek rosszul az alacsonyabb pontszámok sem.

Sokkal inkább tanult abból, amiket a zsűri mondott, ajánlott, és ettől még jobbá vált. Üde színfoltja volt a műsornak, és sok új követőre tett szert, akik már közel 83 ezren vannak az Instagram oldalán. Biztosak vagyunk benne, hogy a 100 ezer követőt is el fogja érni Linda, akit legutóbb a Mutasd a Hangod! új évadában láthattunk. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Sok minden történt vele az évek alatt, de az a szerelem még mindig nem talált rá, akivel családot alapíthatna. Valamiért a sors nem túl kegyes hozzá, viszont nem adja fel, és így is boldog, amivel megint csak példát mutat. Tudja jól, hogy manapság még nehezebb a párkeresés, ugyanakkor nem lehetetlen.

Ez mindenképpen motiválhatja őt abban, hogy ne adja fel, és egy nap családot alapíthat. Egy nagyon fiatalos nőről beszélünk, aki tele van energiával, szeret élni, nevetni, viccelődni, gyakorlatilag tökéletes alapokkal rendelkezik. Ismert emberként azonban megint csak nehezebb az ismerkedés odakint.

Linda a Glamour Gálán is csodálatosan nézett ki, egy dögös bőrruhában állt ki a vörös szőnyegre, majd lenyűgözte a fotósokat. A dicséretek sem maradhattak el, Tóth Vera is kommentálta a posztot, míg korábban Tóth Gabi beszélt róla szuperlatívuszokban, hiszen egy igen kivételes én énekesnőről beszélünk.