Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Király Linda könnyfakasztó rumbája a Dancingből, de kevés pontot adtak rá (videó)

Király Linda egy újabb különleges tánccal készült a közönségnek, akik már alig várták, hogy újra színpadon láthassák őt.

Fotó: Instagram/Király Linda
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars az elmúlt négy évben nem egy sztár lelkére volt gyógyító hatással. Fantasztikus azt látni, ha valaki igazán nagy örömét leli a táncban, és közben a lelke is fejlődik, gyógyul.

Király Lindán is pontosan ezt látni, aki nagyon fiatalon szenvedett el olyan támadásokat, amiket nem érdemelt meg. Linda kitáncolta magából ezeket az érzéseket, és noha egy héttel ezelőtt bajba került, a közönség továbbjuttatta. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Nagyon hálás volt ezért, és boldog, hiszen élete egyik legjobb kalandján vesz részt, amit újra és újra át akar élni. Ennek tudatában készülhetett fel a következő táncára Suti Andrással, aki fontos személlyé vált az életében.

Király Linda kevés pontot kapott

Az este első táncát Hunyadi Donatella táncolhatta le, viszont nem kapott túl sok pontot, csalódott is volt emiatt. Utánuk viszont Krausz Gáborék felszántották a színpadot, fergeteges show-t csináltak.

Harmadként Linda kapta meg a lehetőséget egy legendás dal kíséretében, ami az énekesnő számára is meghatározó. Egy szívszorító rumbát adtak elő, amit még hallgattunk volna, tele érzelemmel.

Tamás egyfelől dicsérte a táncot, másfelől nem értette, miért hagytak a táncban olyan mozdulatokat, amik nem előnyösek. A szakember szerint számos mozdulatot lehetett volna még, amik jól állnak. Vajk is élt a kritika lehetőségével, ő is látta a hiányosságokat, kezdve a feszesség hiányával. Tamás és Vajk csak 7 pontot adott, addig Nóri 8-at, nem értette a kollégáit a szigorúsággal.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.