Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,052 $

Sarka Kata végtelenül stílusosan és igényesen kívánt boldog karácsonyt

Sarka Kata kapcsán már hozzászokhattunk az eleganciához, és ez karácsonykor sincs másképp, nagyon stílusosan és igényesen kívánt kellemes ünnepeket a követőinek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem mindenki tölti idehaza az ünnepeket, mert vannak, akik jó időre vágynak, mások pedig igazi havas kalandra. Mindkét verziót meg tudjuk érteni, de a végén az a fontos, hogy boldogok legyünk a szeretteinkkel. Ezek után enyhe túlzással teljesen mindegy, hol töltjük a karácsonyt, és utazni mindig izgalmas, feltölti az embert.

Valószínűleg így van ezzel Sarka Kata is, aki nemrég Rómában járt a szintén extra formában lévő és ugyancsak háromgyermekes édesanya Rogán-Gaál Cecília barátnője születésnapján. Remekül sikerült az út, majd idehaza is megünnepelték a csajok a különleges eseményt, amin többek között Vasvári Vivien is jelen volt. Akkor fejben már javában az ünnepekre készülhettek, az egyik legfontosabb időszakra, már csak a gyerekek miatt is. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Legutóbb pedig arról számolhattunk be, hogy Kata Miamiból jelentkezett be, ahol otthonosan mozog, többször járt már az évek során az óceánparti városban. Miamiban mindig zajlik az élet, és szerencsére az időjárásra sincs panasz, legalábbis messze többet van jó idő, mint például Európa legnagyobb részén.

Kata számára is fontos a karácsony, és Cecíliához hasonlóan szeret sütni a konyhában. Igazán finom édességeket szoktak összedobni, többek között emiatt is érdemes őket követni az Instagramon. Kata egyre közelebb és közelebb jár ahhoz, hogy elérje a 400 ezer követőt, de már így is az egyik legnépszerűbb, legismertebb híresség.

Természetesen karácsony idején sem feledkezett meg a követőkről, azokról, akik kedvelik a személyiségét. A tőle megszokott módon nagyon stílusosan, elegánsan és alkalomhoz illően kívánt boldog karácsonyt. „Áldott, békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!” – írta Kata a posztjában, mellékelve egy fotót, amit egy ötletes beállítás végén készítettek.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Beszakadt az úttest egy teherautó alatt Csepelen

Furcsa baleset történt Budapesten, Csepelen, ahol egy beszakadt úttest miatt kell intézkedniük a hatóságoknak.