Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Sarka Kata Miamiból jelentkezett az ünnepek alatt, csúcsformában van

Sarka Kata nemcsak csinos és divatos, hanem rendkívül igényes is, aki szeret elmerülni a részletekben, és ez igencsak visszaköszön a megjelenésén.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha össze kellene állítanunk egy TOP-10-es listát azokról a hírességekről, akik a legcsinosabbak és legigényesebbek, Sarka Kata egyértelműen ott lenne. Abszolút a TOP-3-ban lenne a helye, és ehhez elég megnézni az elmúlt években készült fotókat róla, miközben több stílust vegyít, mert sportosan is elegáns.

Kata a divat szerelmese, ami tovább erősíti az erős karakterét, és precízen rakja össze a szettjeit. A stílust ugyan lehet tanulni, az igazi stílus bennünk van, ami Kata számára természetes, így számára elegendő az is, ha csak felületesen követi a divat világát. Nincs rá szüksége, mert kellően jó érzéssel, igényesen nyúl hozzá a ruhadarabokhoz. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Ugyanez igaz az általa viselt kiegészítőkre is, amik abszolúte szimbiózisban vannak az általa viselt ruhadarabokkal. Ezzel együtt sosem mutat sokat, messze nem lépi át a határokat, sokkal inkább az egyensúly híve. Nyilván irigyei mindig voltak, vannak és lesznek is, ez kikerülhetetlen, ha valaki sikeres és háromgyermekes édesanyaként is rendkívül csinos.

Kata távol marad a bulvársajtótól, ritkán ad interjúkat, nem szerepel műsorokban, és botrányok sem övezik. Ezzel sok időt és bosszúságot spórol meg magának, mert tudjuk jól, milyen célkereszt kerül azokra, akik rendszeresen ott vannak a média középpontjában. Tóth Gabi erről már regényeket tudna írni, akit mindenki másnál több támadás ér.

Sarka Kata szerencsére kimarad ebből, és csak igyekszik élvezni az életét, amit nagyon szeret. Miamit már a második otthonának tekinthet, sokat járt az amerikai városban, ahol szintén minden a karácsonyról szól. Kata egy csinos és elegáns estélyiben jelent meg, amiről fotó is készült, melyet erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.