Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Sarka Kata igazi álomhelyen ébredt december 26-án (videó)

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A tavalyi évhez hasonlóan Sarka Kata paradicsomi környezetben tölti az ünnepeket, amiről megosztott egy videót.

Az emberek egyre bátrabban vágnak neki a nagyobb utaknak, ünnepek idején is. Nem mindenki tölti odahaza a karácsonyt, sokan vannak, akik egyszerűen nem szeretik a hideget, és inkább valahol máshol lennének.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Ez csak az egyik lehetséges ok a sok közül, és azon a véleményen vagyunk, időről időre egyáltalán nem rossz dolog külföldön ünnepelni, ami új élményeket hozhat. A legfontosabb, hogy a szeretteinkkel közösen tegyük ezt meg.

Ha boldogok vagyunk, enyhe túlzással mindegy, hogy hol vagyunk, akár itthon, akár külföldön karácsonykor. Nyilván a haza gondolata mindig hazahúzza az embert, ugyanakkor nyitottnak kell lennünk az utazásokra.

Sarka Kata is az, az elmúlt hónapokban több különleges helyszínen is járt, és úgy fest, most ismét messze utazott Magyarországtól. Egy igazi paradicsomi környezetben várhatja az új esztendőt, ami már nincs messze.

Kata reggele csodálatosan indult, az általa készített videó pedig önmagáért beszél! Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor nincs más dolgod, mint erre a linkre kattintani, és már láthatod Kata felvételét.