Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Szerény újításokkal riogatják a Samsung Galaxy S24-re várókat

Egyes beszámolók szerint az alapmodell esetében nem érdemes túl nagy újításokra számítani.

Fotó: Unsplash/Rami Al-zayat
Mobil

Szabó Kata

Szerkesztő

Figyelembe véve a Samsung korábbi időzítéseit a csúcsmodellek bemutatásával kapcsolatban, mindenki arra számított, hogy a vállalat a megszokott időben, azaz 2024 februárjában jelenti be a Galaxy S24 sorozatot, ám a legújabb jelentések alapján azonban úgy tűnik, hogy erre már január közepén, egészen pontosan január 18-án sor kerülhet.

A fenti információt megosztó forrás más téren is csepegtetett morzsákat, ezek alapján pedig az új készülékek nem sok újdonságot tartogatnak majd a felhasználóknak a Galaxy S23 szériához képest. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Hogy egy példát is hozzunk, a korábban hiteles információkat megosztó Ice Universe úgy tudja, az alapmodell mindössze fényerő tekintetében múlja majd felül a jelenleg is kapható változatot, ami aligha az, amire a rajongók számítottak.

A Galaxy S24+ esetében már várható némi előrelépés, ugyanis a várakozások szerint ugyanazt a WQHD+ felbontású kijelzőt fogja használni, mint a Galaxy S24 Ultra, miközben a kijelző mérete is nőni fog, itt egy 6,6 hüvelykről 6,7 hüvelykre történő váltásról van szó.

Úgy tűnik, hogy a Samsung és a felhasználók elégedettek voltak az előd akkumulátorkapacitásával, hiszen a Galaxy S24 Ultra ugyanazt az 5000mAh-s telepet kapja majd, míg a Galaxy S24 és a Galaxy S24+ 4000mAh-s, illetve 4900mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd.

Az Ice Universetől kiszivárgott információk szerint a Samsung a 25W-os gyorstöltési sebességet is megtarthatja az alapmodell esetében, míg a Galaxy S24+ és az Ultra továbbra is 45W-os gyorstöltési támogatással kell, hogy rendelkezzen.

A Samsung Galaxy S24 szériával kapcsolatos információkat még korai lenne megerősíteni, az azonban valószínűsíthető, hogy a Samsung a Snapdragon 8 Gen 3 „For Galaxy” chipsetet alkalmazza majd.

Kövesd velünk élőben a Grand Theft Auto 6 első trailerét!

Végre ez a nap is elérkezett, ma debütál a GTA 6 első hivatalos trailere!