Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

...svg content...Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG egy igen erős csapattal állt ki szerda este a Dortmund otthonában a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. Ugyan a párizsiak jól kezdték a mérkőzést, a Dortmund szerezte meg a vezetést, ami egyúttal a győztes találatot jelentette.

A vendégeknek még szerencséjük sem volt, két kapufát lőttek, és nem egy helyzetet hagytak ki. A másik oldalon szintén megvoltak a lehetőségek arra, hogy legalább két góllal nyerjen a Dortmund, így semmi sem dőlt el. Ez az egygólos előny kevésnek tűnhet a PSG ellen Párizsban, ami miatt egy drámai visszavágó várhat ránk. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Az egyik legnagyobb problémát az jelentette, hogy Mbappé nem fogott ki jó napot, sokszor észrevehetetlen volt a pályán. Vele ellentétben a Manchesterből „száműzött” Sancho parádézott, és egyértelműen a legjobb teljesítményt nyújtotta. Ez is csak egy újabb példa lehet arra, hogy Ten Hag nem egy rossz döntést hozott már az Unitednél, de a hírek szerint az angol visszatérhet, ha a hollandot kirúgják.

Időközben elkészült az összefoglaló videó a Dortmund győzelméről, hamarosan pedig jön a visszavágó. A Real Madrid szintén pályára lép, odahaza kellene valahogyan legyőzniük a Bayern Münchent, akikkel az első meccsen döntetlent játszottak.