Salma Hayek 55 évesen is őrjítően szexi a klasszis dekoltázsával

Fotó: Instagram/Salma Hayek Pinault
not image

Hujber Dávid

2021. november 18. - 01:08

Egyes sztárokra az idő kereke nem olyan módon hat, mint a legtöbb emberre, és azt kell mondjuk, Salma Hayek ebbe a kategóriába sorolható.

Salma Hayek évtizedek óta az egyik legnagyobb név a színésznők között, és egyúttal kedvenc is. Karrierjét a 80-as évek végén kezdte, majd szép lassan Hollywood egyik legfényesebb csillagává vált.

Az egyik leggyönyörűbb és legvonzóbb nőként tűnt fel a filmvásznon. A mai napig nem változott a bája, különleges energiák fonják körbe, hiába múlt már el 55 esztendős. Az idő egyszerűen nem hat rá, vagy nem úgy, mint ránk.

A mexikói-amerikai színésznő megannyi filmben játszott, legutóbb például egy hatalmas szuperhős-filmben (Eternals) Ajak szerepében. Remekül hozta a karaktert, és soha nem mondtuk volna meg, hogy már közelebb van a 60-hoz, mint az 50-hez, hiszen elmúlt 55.

George Clooney szerint a fegyverbiztonságnak kell lennie a legfontosabbnak a forgatások során

Sokat nem kell várnunk arra, hogy ismét egy nagy filmben lássuk, mivel A Gucci-ház egyik szerepét is megkapta. A következő évek ismét nagyon fontosak lehetnek számára, a közönség pedig imádja őt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.