Salma Hayek bikiniben, a dekoltázsától a Nap is forróbb lett

Fotó: Instagram/Salma Hayek
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A világhírű színésznő igyekszik kedveskedni a rajongóinak, akik ezért nagyon hálásak, van is miért, mert lenyűgözően néz ki.

Aki azt mondja, hogy az idősebbek nők nem jók, egyrészt rendkívül sértően beszélnek rájuk nézve, másrészt nagyobbat nem is tévedhetnének. Nem egy kor határozza meg a nő kinézetét, hanem az, ahogyan él.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Napi szinten olyan nőkbe botlunk, akik már elmúltak negyven, vagy ötven, mégis elájulunk a kiállásuktól, a magabiztosságuktól, valamint a formájuktól. A fiatalabb generációnak van még mit tanulnia, és ez a harmincas éveikben járókra is igaz.

Salma Hayek például szeptemberben lesz 55 éves, miközben még mindig férfiak milliói vallanának neki szerelmet, mert noha az idő kereke rajta is fogott valamennyit, hihetetlenül jól néz ki, mint amikor a csúcson volt.

Cristiano Ronaldo élete szerelmétől padlót fog az ember, az a fenék…

Az 1988 óta aktív világsztár egy 157 centiméteres szexbomba, akinek a dekoltázsánál nehéz lenne sokkal látványosabbat találni. Ha valamiben, ebben biztosan nagyon erős a megjelenését tekintve, és imádjuk a karakterét.

Most például egy laza bikinis képpel prezentálta, hogy 54 évesen is büntet a teste, a dekoltázsa már szinte teret hajlít maga körül. Ilyen körülmények között bárki nagyon élvezheti a vasárnapot… süt a nap, jó az idő, ott a tenger, és Salma Hayek.