Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,95 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
64,330 $

Cristiano Ronaldo élete szerelmétől padlót fog az ember, az a fenék…

A sorozat egyik legjobb darabját posztolta ki magáról Georgina Rodriguez, aki mindig ámulatba képes ejteni az embert.

...svg content...Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengetegen vannak, akik szívesen lennének Cristiano Ronaldo helyében, hiszen a világ egyik leghíresebb futballistája, hatalmas vagyonnal rendelkezik és olyan életet élhet, amit csak kevesen a Földön.

Ne feledjük, rengeteget tett ezért, az edzések után is folyamatosan gyakorolt, hogy eljusson a legmagasabb szintre, majd Lionel Messivel emlegessék egy lapon, aki valamivel fiatalabb nála. Ők ketten örök riválisok, és azok is maradnak. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Mindketten egy nagy családot alapítottak, ez is egy közös pont bennük, akárcsak az, hogy a párjuk nemcsak gyönyörű, hanem igazán szexi is. Georgina Rodriguez lényegesen fiatalabb, aki a modellkedésben tette le a névjegyét.

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

Az elmúlt valamivel több mint egy évben nagyon nagyot nőtt a népszerűsége, sorra kapja a nagyobbnál nagyobb megbízásokat, és már 24 millióan követik az Instagramon, amivel belépett a top-kategóriába.

Már nemcsak a teste top-kategóriás, hanem minden más is körülötte, szenzációsan néz ki a fotókon, akárcsak a legutóbb megosztott felvételen. Feneke kerekebb, mint bármi, és ezért a hétköznapokon nagyon sokat is tesz.

Tisza Párt alelnöke Balog Zoltánról: küldetése, hogy letörje a magyarok szabadságvágyát

Bírálata dacára Tarr Zoltán ma is nagyon szereti egyházát, a püspökről viszont nincs túl jó véleménnyel.

CNN: szoros a verseny Donald Trump és Kamala Harris között

A CNN legfrissebb közvélemény-kutatása szerint Kamala Harris alelnök és Donald Trump volt elnök között kiegyenlített küzdelem várható az amerikai elnökválasztási kampányban, miután Joe Biden elnök visszalépett az újraindulástól.