Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Cristiano Ronaldo élete szerelmétől padlót fog az ember, az a fenék…

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A sorozat egyik legjobb darabját posztolta ki magáról Georgina Rodriguez, aki mindig ámulatba képes ejteni az embert.

Rengetegen vannak, akik szívesen lennének Cristiano Ronaldo helyében, hiszen a világ egyik leghíresebb futballistája, hatalmas vagyonnal rendelkezik és olyan életet élhet, amit csak kevesen a Földön.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Ne feledjük, rengeteget tett ezért, az edzések után is folyamatosan gyakorolt, hogy eljusson a legmagasabb szintre, majd Lionel Messivel emlegessék egy lapon, aki valamivel fiatalabb nála. Ők ketten örök riválisok, és azok is maradnak.

Mindketten egy nagy családot alapítottak, ez is egy közös pont bennük, akárcsak az, hogy a párjuk nemcsak gyönyörű, hanem igazán szexi is. Georgina Rodriguez lényegesen fiatalabb, aki a modellkedésben tette le a névjegyét.

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

Az elmúlt valamivel több mint egy évben nagyon nagyot nőtt a népszerűsége, sorra kapja a nagyobbnál nagyobb megbízásokat, és már 24 millióan követik az Instagramon, amivel belépett a top-kategóriába.

Már nemcsak a teste top-kategóriás, hanem minden más is körülötte, szenzációsan néz ki a fotókon, akárcsak a legutóbb megosztott felvételen. Feneke kerekebb, mint bármi, és ezért a hétköznapokon nagyon sokat is tesz.