Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Ilyen szexi volt Rubint Réka a díjátadó gálán

Fotó: Instagram/Andrei Mangra

Takács Petra

2022. október 27. - 21:34

Rubint Réka is megadta a módját, miközben a család több díjat is kapott, amiért rendkívül hálásak, és természetesen büszkék.

Rubint Réka nemrég még a Dancing with the Stars harmadik évadában szerepelt, de sokkoló módon már az első élő adás végén búcsúzott. Sokan felháborodtak ezen, mert hiába volt a jobbak között, végül mennie kellett.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Réka sem értette, mi történhetett, de láthatóan túltette magát ezeken a dolgokon, és újult erővel folytatja munkáját. Norbi pedig rettentő büszke rá, többek között a legutóbbi díja miatt is, amit személyesen vettek át.

„Az év női prezentere idén is Drága Feleségem! A Nő akiért élek, a Nő aki a legtöbb Nőt megmozgatja az országban. Örülök, büszke vagyok, de hétköznap este, sok hétvégén nagyon hiányzik, amikor teltházas sportcsarnokokban tart edzést. Az Alakreform táborokban is csak csodálni tudom. Ma este az enyém, büszkén ölelem!” – írta a posztjában Norbi.

Természetesen Norbi sem maradt díj nélkül. „2011-ben végezték el az Update diabétesz és fogyókúrás, állami, hivatalos klinikai vizsgálatát. A Szent Imre Kórházban, néhai Dr Pados Gyula vezetésével.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2