Rubint Réka hangtálfürdőket rendez, új szintre lépett (videó)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka valami egészen új dologba kezdett bele a hangtál segítségével, és saját magán érzi a nagy változást, ennek az erejét.

Rubint Réka az interjújában elmondta, minden okkal történik az életünkben, és emiatt érdemes figyelni a jelekre. Azon a véleményen van, hogy amikor készen állunk egy következő lépésre, akkor el kell indulni az úton, egyre inkább rátalálva ezzel önmagunkra.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

A Mokkában tudhattuk meg, hogy egy nagyon kedves barátnője bejegyzésén keresztül vett tudomást a hangtálról, annak pozitív hatásairól. A hangtál, ami ad rezgést, minden sejtünkben fel tudjuk venni, és Réka látta, hogyan változott meg a barátnője, aki más emberré vált.

Réka is érzi magán a változásokat, nyugodtabbá vált, nem stresszel már annyit. Nem ez volt az első találkozása a hangtállal, viszont az elmúlt egy évben jutott el arra a pontra, hogy részt is vegyen ebben az egészben.

Elárulta, a hangtál rengeteget segített neki a lassulásban, és már el is végezte a szükséges tanfolyamot. Az a terve, hogy az órái után és a táborai alatt hangtálfürdőt tart, mert a sport közben, a sport által a test elfárad, viszont az energiák változnak, befogadóbbá válunk.

Ezek a fürdők a bennünk lévő elakadásokat lazítja, a feszültséget oldja. Réka pedig hisz abban, hogy a betegségek többsége lelki eredetű, így nagyon fontos, hogy odabent rendben legyünk, és a hangtál segít ebben.