Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
369,25 Ft
Font
428,57 Ft
Bitcoin
25,787 $

Rita Ora sejtelmesen szexi ruhája már most a hónap kedvence

Fotó: Rita Ora brit (b) és Nicki Minaj amerikai énekesnő a Versace olasz divatház 2019. tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján a milánói divathéten 2018. szeptember 21-én. (MTI/EPA/Flavio Lo Scalzo)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Magasra tette a lécet az énekesnő, egymás után mutatja meg magán az egészen különleges ruhákat, amikkel kifejezi önmagát.

Az önkifejezés rendkívül fontos, különösen a nők körében, hiszen mindannyian tudjuk, milyen nehézségekkel, elvárásokkal és nyomásokkal néznek szembe az életük során. Ugyan a világ sokat változott, egyes dolgok nem, vagy nem eleget.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Fontos, hogy az ember igazán önmaga legyen, ki tudja fejezni önmagát, a karakterét, az energiáit, a gondolatait, akár a művészeteken keresztül. Rita Ora szerencsés, mert énekesként remek lehetőségei vannak erre, és közben emberek milliárdjait érheti el.

Sok százmillióan hallhatták már a dalait, és azok sem lehetnek kevesek, akikre ezek az alkotások gyógyító hatással bírnak. A szuper-szexi világsztár a divaton keresztül is kifejezheti azt, amilyen ő valójában.

Láthattuk őt már rendkívül szexin is, ugyanakkor a határokat nem lépi át, még akkor sem, ha egyeseknek ez már túl sok. Rita sokkal inkább önmaga, mint más hírességek, nem játszik szerepeket.

Imádjuk ahogyan öltözködik és árad belőle a szexi energia, akárcsak az alább látható fotókon keresztül. Még a közösségi médián át is érzékeltetni tudja, hogy milyen egyéniség, és a ruha mennyire egyedi.