Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Rita Ora pillanatok alatt nyűgözte le a követőket a szexi külsejével (fotók)

Fotó: Rita Ora albán származású brit énekesnő ad koncertet a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2018. július 6-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rita Ora tipikusan az a karakter, akinek nem lehet betelni a különleges és magával ragadó megjelenésével.

Rita Ora már számtalanszor bizonyította, hogy mekkora a benne rejlő potenciál. Ez nemcsak az énekhangjára értendő, ami már önmagában kiemelkedik a sorból, hiszen modellként is ott van a topon.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Vannak világsztárok, akik már a puszta megjelenésükkel sokkot okoznak, annyira erőteljes energiáik vannak. Nem mindenki tudja ezt kezelni, de Ora maximálisan tisztában van azzal, hogy mire képes.

Egyáltalán nem állnak távol tőle a vonzó fotók és videók, emiatt sem szabad elítélni azokat a magyar hírességeket, akik például többet mutatnak magukból, mint az átlag. Ha mindezt igényes formában teszik, nem lehet baj.

Rita elég gyakran villan meg a szexi szettjeiben, vagy olyan sejtelmes fotókat tesz közzé magáról, amikkel forró hangulatot generál. Egy biztos, mellette nem unatkozhat az ember, de már a közösségi oldalon keresztül sem.

Közben újabb fotókat kaptak a követők, akik már 16,1 millióan vannak Rita Ora Instagram oldalán. Ezúttal narancssárgában mutatta meg, mennyire jól állnak neki az élénk színek, és a rövidebb szoknyák.

Még több bulvár: Opitz Barbi skót szoknyában is vadítóan néz ki