Újabb részletek derültek ki a Samsung Galaxy S22-ről

GSM Arena
not image

Kulcsár Péter

2021.június.21 - 13:14

Habár még nagyon messze vagyunk attól, hogy piacra kerüljenek a dél-koreai gyártó zászlóshajójának következő generációs modelljei, néhány apró infómorzsa azonban már kiszivárgott a készülékekről.

A GSM Arena szúrta ki nemrég, hogy bennfentes iparági informátorok állítólag tudomást szereztek róla, hogy a Samsung Galaxy S22 modellszéria esetégben kizárólag az Ultra kaphatja majd meg az LTPO paneleket.

A szivárogtatások alapján a Galaxy S22 egyébként 6,06 hüvelykes kijelzőt kaphat, míg az S22+ 6,55 colos panellel büszkélkedhet majd, miközben a sorozat legméretesebb modellje, az Ultra 6,81 hüvelykes képernyővel lesz ellátva.

Az S22 alapmodell, illetve a Plus tehát valamelyest kisebb képernyőkkel érkezhet, mint 2020-as elődjeik, ám a kávák minden bizonnyal leszűkülhetnek.

Habár rengeteg változást eszközölhetnek majd az új mobiltelefonokon, egy dolog állítólag biztosan maradni fog, mégpedig az, hogy kizárólag az Ultrát szerelhetik fel az egyik legfejlettebb OLED-technológiával, az LTPO-val, míg kisebb testvérei esetében a hagyományos, eddig megszokott kijelzőre számíthatunk.