Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

A rendező szerint a Hellboy reboot egy olyan film lesz, amilyet még soha nem láttunk

TÉMÁK:
#részletek
A kép illusztráció.
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A rendező közlése szerint a Hellboy rebootja olyan alkotás lesz, melyet korábban még soha nem láttunk képernyőn.

A közelmúltbeli híreket követően, miszerint újabb rebootot kap Hellboy, Brian Taylor rendező azt ígérte, hogy egy olyan projektet hoz el a nézők számára, “amit még nem láttunk a vásznon”.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A rendező a Collidernek adott interjújában elárult néhány apró részletet a Hellboy újabb rebootjáról, valamint a projekt kapcsán felmerült elképzeléseiről, s kijelentette, hogy ez a film olyasmi lesz, amit a Dark Horse Comics karakterének hardcore rajongói szívesen látnának a nagyvásznon:

“Szeretném, ha a rajongók tudnák, hogy az eredeti anyag és a karakter, Mike karaktere iránti szeretetből közelítünk ehhez a filmhez. Nem próbáljuk újra feltalálni a Hellboy egy teljesen más elképzelését, inkább megpróbálunk visszatérni ahhoz az életérzéshez a nyolcvanas évek közepéről.”

Ezen a ponton hozzátette:

“Ez olyasmi lesz, amit még nem láttunk a vásznon, de szerintem a hardcore Hellboy-rajongók is látni akarják majd. Mindenesetre, én biztosan.”

Hiába a kezdeti siker, a Lionsgate másképp döntött

Mint ismert, Hellboy-t először az Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro hozta el a rajongóknak élőszereplős film változatban, még 2004-ben. A címszereplőt Ron Perlman alakította, a színészgárda pedig olyan nevekből állt, mint Selma Blair, Doug Jones, Jeffrey Tambor, Rupert Evans és John Hurt.

Del Toro adaptációja mind a kritikusok, mind pedig a harckore rajongók tetszését elnyerte, de hasonlóan pozitív fogadtatásban részesült a 2008-as Hellboy II – Az Aranyhadsereg című folytatás is.

Noha a közönség is arra számított, hogy del Toro befejezheti a trilógiát, végül a Lionsgate keresztülhúzta számításait, és úgy határozott, inkább készít egy másik filmet, a Stranger Things sztárja, David Harbour főszereplésével. Harbour alakítása volt az egyetlen, ami megmentette a filmet, de ettől függetlenül aligha mondható jó alkotásnak. Ennek alapján pedig kíváncsiak leszünk, hogy Brian Taylor rendező képes lesz-e ténylegesen visszahozni azt a hangulatot, amit del Toronak már kétszer is sikerült.