Kinyílt a Real Madridtól való távozás ajtaja Eden Hazard előtt?

Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 18. - 12:24

A belga játékos jól játszott mérkőzéseken, amelyeken pályára léphetett, azonban a spanyol Szuperkupa két meccsén egyáltalán nem kapott szerepet.

José Félix Díaz, a Marca újságírója szerint a Real Madrid kinyitotta a távozás ajtaját Eden Hazard előtt, ugyanis időre lenne szüksége ahhoz, hogy ismét jó formában futballozhasson, de Ancelotti ezt nem akarja megadni neki, ugyanis nem szerepel a jövőbeli terveiben.

A belga csatár nem lépett pályára a Szuperkupa mérkőzésein sem a Barcelona, sem az Athletic Bilbao ellen, ezért a játékos maga döntött úgy, hogy szól a vezetőségnek, hogy távozni szeretne, mielőtt túl késő lesz – írja a fichajes.net.

A téli átigazolási szezonban akár kölcsönben is menne egy másik klubhoz, ugyanis arra elég kevés esély van, hogy bármely klub pár héten belül teljesíteni tudja a madridiak igényét, ugyanis pénz szeretnének látni Hazard távozásából.

Belgiumban arról beszélnek, hogy a játékos jövője pár héten belül megoldódhat, visszatérhet a Premier League-be, ahol igazán jó játékossá vált, arról azonban nincs egyelőre információ, hogy melyik együttes lehet a favorit.

Eden Hazard játszani szeretne, hogy a lehető legjobb formában érkezhessen meg a 2022-es katari világbajnokságra, ahol az lesz a célja, hogy megnyerje a tornát a belga válogatottal, ehhez pedig olyan klubhoz kell igazolnia, ahol 100 százalékos a bizalom az irányába.