Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Raheem Sterling készen áll, hogy visszatérjen Katarba 

Fotó: Az angol Raheem Sterling (k) az amerikai Haji Wright (b) és Tyler Adams között rúgja el a labdát a katari labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában játszott Anglia-Egyesült Államok mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. november 25-én. MTI/AP/Ebrahim Noroozi
Sport
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Chelsea szélsője akár már ma visszarepülhet Katarba, hogy csatlakozzon a csapathoz, hogy segítsen az angol csapatnak, amely a franciák elleni negyeddöntőre készül. 

Raheem Sterling elutazott Katarba a világbajnokságra, azonban a Szenegál elleni 3-0-ra megnyert meccs után hazament, ugyanis betörtek a surrey-i otthonába. A rendőrség megerősítette, hogy nagy értékű órákat és ékszereket vittek el. 

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

Az eset feldúlta a családját, ezért Sterling megvárta a végső biztosítékokat, hogy biztonságba tudja őket, azonban úgy ítélte meg, hogy ezek már fennállnak, ezért visszatérhet a csapathoz.

A The Sun hozzáteszi, hogy még ha Sterling vissza is térne, valószínűleg csak csereként lépne pályára Franciaország ellen.

Harry Kane igyekszik összefogni a csapatot

A válogatott keretben is nehézségeket okozott, amikor megtudták, hogy mi történt, többen azon gondolkodnak, hogy megerősítik az otthonaik védelmét, és felajánlották a támogatásukat Sterlingnek. 

A lap hozzáteszi, úgy tudják, hogy Harry Kane igyekezett megnyugtatni a labdarúgókat, aki „tudja, hogy a játékosok családjait nagyon megrázta a történtek, és ez magukat a játékosokat is aggasztja”. 

„Kapitányként a feladatának tekinti, hogy fenntartsa a csapat morálját, hogy mindenkit a Franciaország elleni mérkőzésre összpontosítson” – árulta el egy forrás.