Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Benzema szűkszavúan nyilatkozott a válogatottról: “ami történt, megtörtént”

Madrid, 2022. október 16. Karim Benzema, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután gólt szerzett a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában játszott Real Madrid-Barcelona mérkõzésen Madridban 2022. október 16-án. MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real Madrid aranylabdás csatára nem szívesen beszél a világbajnokságról.

A Real Madrid a Barcelonával csap össze a vasárnapi Szuperkupa-döntőben. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Karim Benzema is jelen volt. A franciát a válogatottság lemondásáról is faggatták – írja az ESPN.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

“Ami történt, megtörtént” – mondta Benzema. “Számomra a holnapi meccs a fontos. Készen állok. Testben és lélekben is jól érzem magam. A többi már a múlté. Nehéz volt, de ennyi” – tette hozzá.

Benzemát a formájáról is kérdezték, ugyanis az elmúlt hónapokban folyamatosan sérülésekkel küzdött – ez vezetett ahhoz is, hogy nem tudott részt venni a katari világbajnokságon. Ugyan a döntőre felépült, Deschamps már nem hívta vissza a keretbe.

“Keményen dolgoztam, hogy visszatérjek és elérjem a szintemet” – mondta a csatár, aki idén már a 14. szezonját kezdte meg a Real Madridnál, azonban szerződése idén lejár, és még nem tudni, hogy hosszabbít-e.

“Még itt vagyok. Élvezek minden edzést, minden meccset. Nem tudom megmondani, hogy meddig leszek Madridban, de azt igen, hogy minden itt töltött napot élvezek” – fogalmazott a 35 éves támadó.