Dollár
429,00 Ft
Euró
421,20 Ft
Font
477,21 Ft
Bitcoin
19,354 $

Radics Gigi egyiptomi hercegnőként tűnt fel

Fotó: Instagram/Radics Gigi
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 23. - 01:07

Mintha csak egy modern egyiptomi hercegnő állna előttünk, tökéletes választás volt, remekül áll az énekesnőnek a ruha.

Azzal, hogy Radics Gigi bombaformába lendült, még inkább ragyogni látjuk, hiszen igenis fontos, hogy mennyire vagyunk elégedettek önmagunkkal. Ez egy nő esetében sokkal inkább meghatározó, bár a férfiak közül is egyre többen lépnek erre az útra.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

Ha elégedettek vagyunk a külsőnkkel, az a belsőnkre is hatással van, de mindig fontosabb, hogy először odabent érezzük magunkat igazán jó. Ha ez megvan, akkor sokkal könnyebben érhetjük el azt a fajta megjelenést, amire vágyunk.

Gigi sokat tett azért, hogy édesanyaként visszatérjen a régi formájához, és azt kell mondjuk, soha nem volt olyan dögös és vonzó, mint jelenleg. Ez annak is betudható, hogy az ember karaktere folyamatosan fejlődik, így a kisugárzása is változik.

Az énekesnő azonban még mindig nagyon fiatal, sok év áll előtte a karrierjében, és ezzel a hanggal nem lehet kérdés, hogy megannyi sikert arathat. Az egész személye különleges, és ez a formájára szintén hatással van.

Horváth Éva áramvonalas testétől hangos az Insta

Most épp egy fehér színű összeállításban láthattuk viszont, ami maximálisan kihangsúlyozza az egyediségét. Mintha csak több ezer évet utaztunk volna vissza az időben, és az ősi Egyiptomban járnánk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.