Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Rácz Jenő sakkversenyen indul (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 28. - 12:49

Nagyon izgul a Michelin-csillagos chef, hiszen ez élet első versenye, és az óra használata mindig stresszesen hat rá, ám sokan drukkolnak neki.

Rácz Jenő egy nagyon sokrétű karakter, aki szeret új dolgokat megismerni, fejlődni. Ez a munkájának is köszönhető, hiszen nem sok kreatív szakma létezik az ételkészítésnél, ami mindig tud valami újat mutatni.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Ez Jenőre is igaz, láthatjuk azt A Konyhafőnök új évadaiban, vagy az általa vezetett éttermekben, ahol szintén nagy sikereket ér el. A sport szintén fontos számára, bár a munkája miatt nincs sok ideje rá, és aki kicsit ismeri, az tudhatja róla, hogy több sportot űz.

Régen igazolt játékos volt, a futball mindig is szerelem marad neki, de azt talán csak kevesen tudhatják, hogy sakkozik is. Sőt, vasárnap elindult egy sakkversenyen az apósával, ami már önmagában nagyon izgalmas.

Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabi szó szerint ráugrott valakire a színpadon (videó)

A videójában elárulta, élete első sakkversenye, amire benevezett, és nincsenek kevesen. Több mint 100 ember nevezett be a versenyre, és bár nem tudja, hogyan fog teljesíteni, azt elárulta, az óra nincs rá a legjobb hatással.

Lapozó: 1 2